The Beauty Room by Irene, Borne.

De cosmetische geneeskunde gaat hand in hand samen met de huidverzorging. Het is dan ook ontzettend fijn dat er een mooie samenwerking tot stand is gekomen met the Beauty Room by Irene in Borne. Er is wederzijds laagdrempelig contact bij vragen, problemen en twijfels. Hierdoor kan een op maat advies gegeven worden over een behandeling met botox en/of fillers met de daarbij juiste huidverzorging, voor een optimaal resultaat.

Assink Pure Identity, Hengelo Centrum.

Bij Assink wordt verder gedacht dan alleen knippen. Het gaat om het totaalplaatje, jouw gehele identiteit. Het team staat klaar om het mooiste uit u naar boven te halen. Natuurlijk met hairstyling en kleur, maar ook met make-up en vooruitstrevende beautybehandelingen. De behandelingen van Fienouk Aesthetics sluiten goed aan bij dit concept. Uiterlijk en innerlijk in complete harmonie. Pure Identity.

Beauty Mooi Zo, Hardenberg.

Beauty Mooi Zo staat voor secuur werken, perfectie, klantgericht en vooral mooi! Na een behandeling moet iemand met het gevoel weg gaan “dat is echt mooi zo!” De wensen van de klant staan centraal. Wilt u naast u PMU nog een additionele filler of botox behandeling dan kan dit bij Beauty Mooi Zo.

Velvet Monkey | House of Hair, Almelo.

“Pink is nog just a color it’s an attitude! Met het verrassende concept verwonderd en inspireert Velvet Monkey House of Hair haar klanten. Kwaliteit en deskundigheid staan voorop. Fienouk Aesthetics levert haar kwaliteit en deskundigheid in Almelo bij Velvet Monkey.

De La Rouge, Borne

“Passion for Beauty & Crazy about Brows” daar staat brow bar de la rouge voor. Sinds april 2022 verhuisd naar een prachtig pand in het centrum van Borne. De La Rouge is een allround Brow Proffesional. Wil jij naast prachtige wenkbrauwen gelijk jou frons laten behandelen? Plan dan een gecombineerde afspraak. Ook voor fillers of een skinbooster is een behandeling bij Fienouk@De La Rouge mogelijk.