LESS IS MORE

LESS IS NATURAL
LESS IS BEAUTIFUL.

Dit is waar ik Deborah Kuster, eigenaresse van Fienouk aesthetics voor sta. Een behandeling waarbij het eindresultaat natuurlijk blijft. Door het accentueren van kleine details zie je er frisser uit zonder gelijk een compleet veranderd uiterlijk te hebben. Het zit hem allemaal in de subtiliteit. Ik maakt alleen gebruik van A-merk producten. Ik ben deskundig, sta voor kwaliteit en streef naar perfectionisme.

NATUURLIJK RESULTAAT

Ik heb een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten. Less is more is mijn adagium. Dit zie je ook terug in mijn logo. Met slechts enkele lijnen teken je een prachtig silhouet. Zo behandel ik ook mijn klanten. Een kleine aanpassing geeft vaak prachtige resultaten.  Door de juiste huidverzorging en gebruik van botox en fillers streef ik naar een mooi natuurlijk resultaat passend bij de leeftijd zonder de grenzen van schoonheid te overschrijden. Hierdoor ontstaat een frisse, natuurlijke blik, zonder het eigen karakter van het gezicht teniet te doen.

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT, VRIENDELIJK EN EERLIJKHEID.

Dit zijn voor mij de belangrijkste punten in mijn werk als arts. Ik streef naar kwaliteit, probeer wensen en verwachtingen helder te krijgen en geef eerlijke adviezen. Iedere patiënt is uniek en verdient een vriendelijke en eerlijke benadering.

VEILIGHEID EN KWALITEIT

Ik werk uitsluitend met A-merken. De fillers van Restylane zijn niet-permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Deze zijn al vele jaren op de markt en hebben hun veiligheid inmiddels in de praktijk én wetenschappelijk bewezen.

OPLEIDING

Ik studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na het behalen van mijn artsendiploma heb ik  de opleiding tot spoedeisende hulp arts gevolgd. Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar als spoedeisende hulp arts.

Tijdens mijn opleiding heeft de cosmetische wereld altijd getrokken: het verouderingsproces, hoe je met kleine aanpassingen dit kunt ombuigen en het resultaat zo natuurlijk mogelijk houden. Het acute en hectische van het werken op een spoedeisende hulp vond ik ook fantastisch. Een lastige keuze voor een jonge arts. Ik heb destijds gekozen voor de spoedeisende hulp en heb hier nooit spijt van gehad. Nadat ik mijn opleiding hiervoor afgerond had en een aantal jaren als spoedeisende hulp arts heb gewerkt ben ik naast mijn werk op de spoedeisende hulp een opleiding tot cosmetisch arts gaan volgen.

Inmiddels werk ik als spoedeisende hulp arts en cosmetisch arts. Een combinatie van het ruwe acute hectische met het mooie zachte esthetische, twee uiterst werelden die prima te combineren zijn.

VERDIEPING IN DE MEDISCHE TOEPASSINGEN VAN BOTOX

Naast de verdieping in de esthetische toepassingen van botox heb ik mij tevens gespecialiseerd in de medische toepassingen van botox. In het bijzonder de behandeling van spierspanningshoofdpijn, overmatig zweten en tandenknarsen. Daarbij volg ik de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en literatuur op de voet.

CONTINUE OP ZOEK NAAR VERBETERING EN NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Om mijn kennis en vaardigheden up to date te houden bezoek ik jaarlijks diverse hands-on-trainingen, Masterclasses, (inter)nationale congressen en online trainingen.