Glow  like never before

Bij Fienouk hebben wij een eigen visie op cosmetische behandelingen. Met onze behandelingen kun je de natuur een handje helpen, maar een natuurlijk resultaat staat altijd voorop. Voor velen zijn het niet alleen de rimpels die storen, maar juist de veranderingen in het uiterlijk die een vermoeide of strenge uitstraling geven. Vaak is de wens niet om per se jonger, maar juist frisser en uitgeruster eruit te zien. Injectables en huidverbetering kunnen hierbij helpen.

Je hoeft niet bang te zijn voor een onnatuurlijk resultaat. We kennen allemaal wel voorbeelden van mensen waarbij het gezicht totaal veranderd is, de mimiek verdwenen is en een natuurlijke uitstraling ver te zoeken is. Het kan echter ook echt anders! Door botox en fillers met mate én op de juiste manier toe te passen, kan een heel natuurlijk resultaat worden gecreëerd dat bij de eigen leeftijd past. Hierdoor ontstaat er een meer uitgeruste, frisse blik, terwijl het eigen karakter van het gezicht én de mimiek behouden blijven.

Over Drs. Deborah Kuster

Opleiding
Deborah heeft geneeskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na het behalen van haar artsendiploma heeft ze de opleiding tot spoedeisende hulp arts gevolgd. Inmiddels werkt Deborah al ruim 15 jaar als spoedeisende hulp arts. Tijdens haar opleiding voelde ze zich altijd aangetrokken tot de cosmetische wereld: het verouderingsproces, en hoe je dit met kleine aanpassingen kunt ombuigen en het resultaat natuurlijk kunt houden. Het acute en hectische van werken op een spoedeisende hulp vond ze ook geweldig. Nadat ze haar opleiding had afgerond en enkele jaren als spoedeisende hulp arts had gewerkt, begon Deborah naast haar werk op de spoedeisende hulp een opleiding tot cosmetisch arts.

Nu combineert Deborah haar werk als spoedeisende hulp arts en cosmetisch arts. Het ruwe, acute en hectische werk van de spoedeisende hulp combineert prima met het mooie, zachte esthetische werk.

Medische toepassingen 

Naast haar verdieping in de esthetische toepassingen van botox, heeft Deborah zich gespecialiseerd in de medische toepassingen ervan. Dit omvat behandelingen voor spierspanningshoofdpijn, overmatig zweten en tandenknarsen. Ze volgt de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en literatuur op de voet.

Nieuwe ontwikkelingen

Om haar kennis en vaardigheden up-to-date te houden, bezoekt Deborah jaarlijks diverse hands-on trainingen, masterclasses, (inter)nationale congressen en online trainingen.