Restylane: natuurlijke elegantie

Fienouk aesthetics werkt uitsluitend met A-merk fillers. Restylane is een natuurlijke filler die uw huid revitaliseer. Restylane heeft een groot portfolio aan verschillende fillers, zodat voor iedere indicatie een geschikte filler bestaat.

Restylane fillers en skinboosters zijn ontwikkeld voor het herstellen, verfraaien en opfrissen van uw huid en hebben slechts een doel: u er op uw best uit laten zien.

Restylane, een hyaluronzuur, wordt al ruim 20 jaar toegepast en er zijn al tientallen miljoenen behandelingen mee uitgevoerd.

Uw restylane behandeling:

Ik wil mijn look herstellen:
De Restylane Restore-producten kunnen helpen een gezonde, jeugdige uitstraling te herstellen door het opvullen van lijnen en rimpels of het toevoegen van volume. De unieke kenmerken van de Restylane Restore-huidfillers bieden veelzijdige oplossingen om te voldoen aan uw specifieke wensen voor verschillende delen van het gezicht. Uw arts zal de juiste Restylane-producten adviseren voor uw wensen en huidkenmerken.

Ik wil mijn look verfraaien:
De Restylane Restore-producten kunnen helpen uw look te verfraaien, door harmonie en balans in uw gezicht te creeren door de contour en de vorm te verfraaien.

 Ik wil mijn look verfrissen:
Restylane Refresh-producten kunnen helpen de conditie van uw huid geleidelijk te verbeteren, de elasticiteit te verhogen en fijne lijntjes en oneffenheden minder zichtbaar te maken. Een opgefriste look kan worden bereikt met Restylane Skinboosters-behandelingen.

Restylane Skinboosters

Voel het verschil in uw huid

Wilt u een zichtbaar stralende en voelbaar gladde huid om van te houden? Restylane® Skinboosters™ zorgt dat u weer blij kunt zijn met uw huid.

Na een paar behandelingen, zoals geadviseerd door uw arts, zult u merken dat uw huid gladder en elastischer wordt en meer straalt. De huid van uw gezicht, handen, hals en decolleté kan worden verfraaid. De resultaten kunnen u een aanzienlijk beter gevoel geven over uw huid.

Restylane Skinboosters wordt al ruim twaalf jaar gebruikt door esthetisch artsen. Inmiddels zijn er al meer dan 3,5 miljoen behandelingen uitgevoerd met deze producten.

  • De injecties worden gewoonlijk toegediend in twee tot drie behandelsessies, met tussenpozen van twee tot vier weken, voor een geleidelijk herstel van de elasticiteit en gladheid van uw huid.
  • U komt geregeld langs voor een onderhoudsbehandeling (ongeveer elk halfjaar) volgens de afspraak met uw arts, wat zorgt voor een langdurig resultaat.

In klinische onderzoeken is aangetoond dat een behandeling met Restylane Skinboosters langdurig effect heeft; de verbeterde elasticiteit van de gezichts- en handhuid houdt aan tot twaalf maanden na de eerste behandeling.

Behandelgebieden

Restylane Skinboosters is een veelzijdige en effectieve oplossing voor huidproblemen in het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.