NATUURLIJKE ELEGANTIE

Fienouk aesthetics werkt uitsluitend met A-merk fillers. Aliaxin is een filler op basis van ultrapuur hyaluronzuur. Aliaxin heeft een groot portfolio aan verschillende fillers, zodat voor iedere indicatie een geschikte filler bestaat. De fillerlijn bestaat uit zes verschillende fillers met als kenmerk een goede weefselintegratie. De lijn bestaat uit 3 softfillers en 3 volume fillers

Aliaxin fillers zijn ontwikkeld voor het herstellen, verfraaien en opfrissen van uw huid en hebben slechts een doel: u er op uw best uit laten zien.

UW BEHANDELING

Ik wil mijn look herstellen:

De Aliaxin producten kunnen helpen een gezonde, jeugdige uitstraling te herstellen door het opvullen van lijnen en rimpels of het toevoegen van volume. De unieke kenmerken van de Aliaxin fillers bieden veelzijdige oplossingen om te voldoen aan uw specifieke wensen voor verschillende delen van het gezicht. Uw arts bij Fienouk Aesthetics  zal de juiste producten adviseren voor uw wensen en huidkenmerken.

Ik wil mijn look verfraaien:

De Aliaxin producten kunnen helpen uw look te verfraaien, door harmonie en balans in uw gezicht te creeren door de contour en de vorm te verfraaien.

Ik wil mijn look verfrissen:

De Aliaxin producten kunnen helpen de conditie van uw huid geleidelijk te verbeteren, de elasticiteit te verhogen en fijne lijntjes en oneffenheden minder zichtbaar te maken. Een opgefriste look kan ook worden bereikt met een skinbooster behandeling.

SKINBOOSTERS

VOEL HET VERSCHIL IN UW HUID

Wilt u een zichtbaar stralende en voelbaar gladde huid om van te houden? Een Skinbooster zorgt dat u weer blij kunt zijn met uw huid.

Na een paar behandelingen, zoals geadviseerd door uw arts, zult u merken dat uw huid gladder en elastischer wordt en meer straalt. De huid van uw gezicht, handen, hals en decolleté kan worden verfraaid. De resultaten kunnen u een aanzienlijk beter gevoel geven over uw huid.

Skinboosters worden al geruime tijd gebruikt door cosmetisch artsen.

  • De injecties worden gewoonlijk toegediend in twee tot drie behandelsessies, met tussenpozen van twee tot vier weken, voor een geleidelijk herstel van de elasticiteit en gladheid van uw huid.
  • U komt geregeld langs voor een onderhoudsbehandeling (ongeveer elk halfjaar) volgens de afspraak met uw arts, wat zorgt voor een langdurig resultaat.

In klinische onderzoeken is aangetoond dat een behandeling met een Skinbooster langdurig effect heeft; de verbeterde elasticiteit van de gezichts- en handhuid houdt aan tot twaalf maanden na de eerste behandeling.

Fienouk Aesthetics werkt met verschillende skinboosters. Tijdens een consult zal de arts samen met u bespreken wat voor u de beste behandeling is.