PROFHILO®

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Een belangrijk voordeel van Profhilo® is dat het de huid kan verjongen zonder volume te geven aan uw gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

INDICATIES

Profhilo® is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

WAT IS ER NIEUW AAN PROFHILO®?

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

DE BEHANDELING

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt. Dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of hals, decolleté of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Profhilo®  geeft een natuurlijk huidverjongend effect. Wanneer u de stap naar een “echte” filler (nog) niet ziet zitten is Profhilo®  een goed alternatief. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

WANNEER KAN IK RESULTAAT VERWACHTEN?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Vaak ziet u wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

HOE LANG HOUDT HET EFFECT VAN DE BEHANDELING AAN?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

ZIJN ER BIJWERKINGEN TE VERWACHTEN?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.